12Change Connect

Uw partner in online leren & samenwerken, communities en leermiddelen.
12Change maakt gebruik van diverse software en internettoepassingen en focust op producten die eenvoudig zijn in het gebruik maar toch zeer uitgebreid zijn in mogelijkheden.

Persoonlijk contact staat bij 12Change voorop. Er is een uitgebreid aanbod ondersteuningsmogelijkheden, u kunt in ieder stadium van de samenwerking persoonlijk contact met ons opnemen en we kunnen alles naar uw wensen aanpassen. We brengen graag met u samen in kaart wat voor u de beste oplossing is. Niets te veel en niets te weinig, gewoon passend!

Meer over ons weten? Vrijblijvend een offerte aanvragen? Of direct contact met ons opnemen? Kies hier de mogelijkheid die bij u past.

12Change Learning
Copinlaan 27
5242 HM Rosmalen
+31 (0) 73 5226195
info @ 12change.eu

Contact opnemen

Kleine lesjes, opdrachtjes of herrineringen. Op ieder apparaat te openen en te maken, altijd en overal. Het werkt 'echt' wijst onderzoek uit.

Berliner key

Een scherp artikel van de Noor Gjermund Eikli over hoe ICT tijdens het leren niet altijd vooruitgang biedt. 'Berlin Keys' theorie. Wat doe jij met ICT? 

Demo Post

Een betrouwbare partner! 12Change werkt al jaren tot zeer grote tevredenheid met Espresso Gridpoint als private cloud leverancier.

Microles Inge Donkervoort

Dankjewel! Aan al onze partners die het klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld. Zie hier de resultaten...

Demo Post

Wat is er mis met hoe het vroeger ging? Waarom moet tegenwoordig alles online? En wat schieten we op met online leren- en samenwerken?

Demo Post

Voor mijn leeftijd (25) ben ik een echte digibeet. Hoe het dan komt dat ik bij 12Change werk? En wat ik stiekem heel fijn vind aan online werken...

Demo Post

Online werken persoonlijk, kan dat? Bedrijf in online leer- en samenwerk omgevingen vind persoonlijk contact belangrijk en investeert daarin. 

Demo Post

Hoe denken studenten over online leren? En docenten? En denkt u dat u als docent al even handig met de computer als uw studenten? 

Demo Post

De belangrijkste eigenschap die een elektronische leeromgeving moet hebben naar mijn mening is het stimuleren van leren. 

12Change op facebook

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?