Voor een Europees gesubsidieerd project (Erasmus +) hopen wij op jullie hulp in de ontdekkingsreis die we maken op zoek naar de Future Teacher 3.0 en hoe deze te worden.

Wat vragen we?

Voor dit project zijn we bezig een vragenlijst te ontwikkelen (thermometer) die inzichtelijk moet maken welke ICT skills een docent al wel heeft, nog niet heeft of deels ontwikkeld heeft. Het gaat hierbij om het gebruik van online tools maar ook over het toepassen van online didactiek. We zouden het heel fijn vinden als jij naar deze lijst zou willen kijken en ons voor 7 juli feedback zou willen geven!

Over het project

Met ons project willen we de docenten van de toekomst voorbereiden. We richten ons daar bij op de ICT-competenties van docenten, zodat ze ICT (gaan) gebruiken om hun lessen nog verder te verbeteren.

De reis van de (toekomstige) Future Teachter 3.0 bestaat uit 4 stappen:

  1. Digital thermometer - Waar sta je nu. Hier willen we graag om jouw hulp vragen!
  2. Digital compass - Waar kun je naar toe, wat kun je bij jezelf gaan ontwikkelen.
  3. Digital journey - De reis van groei als docent(en).
  4. Sharing and reusing - Deel en gebruik materiaal en ervaringen met elkaar, zodat iedereen zoveel mogelijk kan leren! Leren doe je altijd.

Schermafbeelding 2017 06 22 om 10.33.35

Zowel beginnende als ervaren docenten en contentontwikkelaars kunnen hun digitale competenties verbeteren voor het creëren van toegankelijke digitale leermiddelen voor het onderwijs en het topassen van digitale werkvormen in hun klas of groep.

Een heel belagrijk aandachtspunt van dit project is de samenwerking tussen docenten en ontwikkelaars in het proces van creatie van digitale content. Het biedt verschillende digitale kanalen voor samenwerking, co-creatie en het delen van digitale leerinhoud.

Voor meer informatie over het project kijk op: www.futureteachter.eu

En verder….

In een later stadium zijn we voor dit project ook op zoek naar pilot scholen! Wil jij met ons samenwerken om te kijken welke ICT skills bij jou en jouw collega docenten nog (verder) ontwikkeld kunnen worden? En direct modules beschikbaar krijgen om de ontwikkeldoelen in de praktijk te gaan brengen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

 

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?