ICT Praktijkdag EindhovenIn België is de ICT-dag alom bekend maar in Nederland werd deze pas voor de tweede keer gehouden. De ICT-praktijkdag is een dag waarop je twee sessies van 2u30 kan volgen over ICT in je vak, leergebied, klas of school. Zowel educatief, pedagogisch als technisch. De nadruk ligt op de praktijk! Als deelnemer ga je naar huis met concrete nieuwe lesideeën, bruikbaar lesmateriaal, nieuwe vaardigheden en kennis. 12Change was natuurlijk van de partij met de workshop 'Flipped classroom en Microleren met Xerte'.

In Eindhoven heeft 12Change de workshop: Flipped Classroom en Mircoleren met Xerte verzorgd. Deze werd zeer succesvol beoordeeld. Ook op de ICT-Praktijkdag in Geel (BE) zullen we weer aanwezig zijn, volg ons nieuws voor de laatste update hierover.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?