xerte 3.6 product box April18Het Xerte team is verheugd met de officiële release van Xerte Online Toolkits versie 3.6. Deze kunt u downloaden van de community website ..

xerte 3.6 product box April18Het Xerte team is verheugd met de officiële release van Xerte Online Toolkits versie 3.6. Deze kunt u downloaden van de community website.

Er is een enorme berg werk verzet door het team en de community in deze release en er zijn veel nieuwe functionaliteiten, bug fixes en verbeteringen aan de bestaande functionaliteit.

Al deze ontwikkelingen kunt u bekijken in de vernieuwde release notes. Hier vindt u ook de release notes van vorige versies 

Veel van deze nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden getoond en besproken op de #xerte18 conference in juni. Tegen die tijd hopen we een speciale conferentie pre-release beschikbaar te maken voor alle bezoekers van de conferentie onder code naam Xerte-X om het 10 jarig bestaan te vieren vanaf de eerste release van XOT.

Deel uw bevindingen over de 3.6 release met ons via het forum op de community website, mailinglijst en/of sociale netwerken en 'zegt het voort' in uw eigen organisaties en netwerken.

Wij verheugen er ons op u te ontvangen op de komende conferentie te Nottingham in juni #xerte18.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?