Integraties12Change beseft dat u als organisatie al werkt met online tools en leeromgevingen waar u heel tevreden mee bent.

Toch ontbreekt dan vaak net dat ene onderdeel. Of u heeft een administratiesysteem en het zou heel handig zijn wanneer deze bijvoorbeeld gekoppeld zou zijn aan uw leeromgeving.

12Change kan u hierbij helpen. Wij verzorgen integraties tussen programma's en laten programma's met elkaar samen werken.

Er zijn al bestaande integraties tussen PedIT en diverse administratie-systemen zoals o.a. EduArte en Synergy van Exact Software. Daarnaast is de koppeling tussen PedIT en One Drive ook al gerealiseerd.Verder verzorgen wij bijvoorbeeld ook installaties waar we Moodle, Wordpress en Xerte hebben gekoppeld. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer combinaties mogelijk.

Heeft u een vraag hierover? Neem dan vooral contact met ons op.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?