PenD"12Change heeft goed geluisterd naar onze wensen en daar een goed, eenvoudig bedienbaar en overzichtelijk systeem voor bedacht waarmee iedereen binnen onze organisatie met de website uit de voeten kan. Door eerst te kijken naar de wensen en daarna pas naar oplossingen ontstaat er een prettige samenwerking waarin je als team werkt naar de beste oplossing voor het probleem."

Noortje Hagoort van Project & Design Light uit Rotterdam

> Naar de website van P&D Light

Anderen bekeken ook ...

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?