Hersenz

"Te veel mensen met niet-aangeboren hersenletsel krijgen niet de juiste hulp na ziekenhuisopname en revalidatie. Daarom bieden zes zorgorganisaties vanaf mei 2014 Hersenz aan: een behandeltraject voor mensen met hersenletsel, met als doel het leren omgaan met de gevolgen van het hersenletsel en weer grip krijgen op het leven.Je hebt hulp nodig om te leren accepteren dat je een ander leven hebt gekregen.

Hersenz zet daarvoor o.a. de leeromgeving PedIT in voor communicatie en overdracht van informatie. Daarnaast gaat men Xerte gebruiken voor het creëren van modules."

Judith Zadoks, projectleider

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?