tollnet

In het najaar van 2011 ben ik op zoek gegaan naar een vervanger voor eXe-learning. Ik kwam toevallig in contact met 12Change en Xerte. Vanaf dag 1 klikte het enorm met Inge, we zaten meteen op dezelfde golflengte wat betreft de auteurstool. Een maand later is onze samenwerking gestart. 12Change heeft voor ons Xerte geïnstalleerd en zorgt nog steeds voor de updates en beheert tot op vandaag onze server. Als we vragen om iets aan te passen, wordt onze vraag snel opgepikt. 12Change heeft in onze opdracht de scormtracking toegevoegd aan de interactieve pagina’s van Xerte.

Onze vlotte & nauwe samenwerking heeft intussen geresulteerd in 2 servers die 12change voor Toll-net onderhoud. 12Change heeft mij in contact gebracht met de Xerte ontwikkelaars waardoor onze samenwerking een extra boost heeft gekregen. Elk jaar wordt onze samenwerking intenser. Toll-net en 12Change houden regelmatig samen webinars, maken samen online modules zodat gebruikers nog sneller aan de slag kunnen met Xerte.

In 2016 hebben we met nog 2 andere Xerte partners een Europese subsidieaanvraag ingediend voor het project “The Future teacher 3.0”. Binnen dit project maken we ook gebruik van Pedit en Anika.

12Change denkt mee met de klant, bouwt bruggen, werkt resultaatgericht, steeds op korte termijn en vooral men werkt er met de glimlach!

Katrien Bernaerts, Toll-net België


Toll-net (Technologie-ondersteund Levenslang Leren) uit België verzorgt cursussen voor docenten in het volwassen onderwijs. O.a. over hoe men interactieve, media rijke leerpaden maakt met behulp van Xerte maar nog veel meer....

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?