Human invest

Human-Invest is een zelfstandig organisatieadviesbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeids-omstandigheden, verzuim en vitaliteit. Human Invest maakt gebruik van PedIT als website en e-learning omgeving en een gehoste XOT installatie om leermiddelen te ontwikkelen. Deze levert men in documenten aan en 12Change zet de modules om in digitale leermiddelen en plaats deze in PedIT.

Join the Change!

Joine

12Change denkt mee over en doet graag mee aan verandering. Niet alleen commercieel, al dragen commerciële afnemers wel automatisch bij aan positieve verandering in de wereld. Weten hoe u bij kunt dragen? Join the Change! Als verandering telt... Binnenkort meer! 

12Change op Facebook

Welkom

Welkom op de website van 12Change Learning, uw partner in online leren en afstandsonderwijs. Wij zijn een adviesbureau dat onderwijsinstellingen, bedrijven en andere organisaties adviseert en begeleidt bij online leer- en communicatie vraagstukken. Of het nu gaat om het maken van e-learning modules, communicatie, online samenwerken of over het implementeren van een volledige leeromgeving.

Disclaimer
Inloggen

Waar vindt u ons?